Koreansk BBQ-glaserte vegetarstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk BBQ-glaserte vegetarstrimler

Koreansk BBQ-glaserte vegetarstrimler

med jasminris og pak choi-salat

Vegetarstrimler er raskt og enkelt å tilberede, og kan smaksettes med hva enn du vil! Vi henter inspirasjon fra det koreanske kjøkkenet, og panerer de vegetarstrimlene i panko, før de sprøstekes i ovnen og vendes i en herlig glaze av hvitløk, sesamfrø, soyasaus og BBQ-saus. Samtidig koker vi luftig jasminris, og slenger sammen en frisk pak choi-salat med reddiker og lime. Det hele toppes med srirachamajones, som gir retten et lite kick.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Koreansk BBQ-saus

(Inneholder Soya, Sesam)

1 stk

Hvitløk

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

½ stk

Lime

1 stk

Pak choi

75 g

Reddiker

150 g

Jasminris

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Vann (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Ketchup (steg 4)

½ ss

Hvetemel (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier962 kcal
Energi (kj)4026 kj
Fett53.1 g
Mettet fett55.5 g
Karbohydrater90.4 g
Sukker10.9 g
Protein30.9 g
Natrium492.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Kok opp en mellomstor kjele med vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Ovnsbak vegansk kebab
2

I mellomtiden, pisk egg [1 stk | 2 stk] i en stor skål. Tilsett vegansk kebab og salt [1/2 ts | 1 ts], og bland godt.

Tilsett panko og bland til vegansk kebab er dekt.

Spre vegansk kebab i et jevnt lag på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir.

Bak i ovnen i 12-14 min, eller til sprø.

Forbered grønnsaker
3

Grovhakk pak choi.

Halver reddiker og lime [1/2 stk, 2P].

Legg pak choi og reddiker i en mellomstor skål og sett til side.

Bland sriracha [1/2 pose, 2P], majones og vann [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Lag glaze
4

Finhakk eller press hvitløk.

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en ny mellomstor kjele på midels varme.

Rist sesamfrø i 3-4 min, eller til gylne.

Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett koreansk BBQ-saus, ketchup [1 ss | 2 ss], mel [1/2 ss | 1 ss] og soyasaus. La putre i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Glaser vegansk kebab
5

Tilsett limesaft [1 ss | 2 ss], olivenolje [1 ss | 2 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i skålen med grønnsaker. Bland godt.

Tilsett ferdigstekt vegansk kebab i pannen med glaze og bland godt.

Server
6

Anrett ris, vegansk kebab og salat i skåler.

Topp med srirachamajones.