Korianderpanert hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Korianderpanert hyse

Korianderpanert hyse

med krydrede poteter og hvitløksyoghurt

Dagens herlige fiskemiddag består av pannestekt koriander- og chilipanert hyse dandert med ovnsbakte poteter krydret med vårt spesialkrydder – Ginger Ninja. Som tilbehør lager vi en frisk pak choi-salat med gulrot, eple og lime. Vi skal også servere en hjemmelaget hvitløksyoghurt som passer perfekt til retten!

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrik
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Melk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Pak choi

1 stk

Eple

1 stk

Gulrot

½ stk

Lime

500 g

Poteter

1 g

Chiliflak

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

½ stk

Hvitløk

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Hvetemel (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier613 kcal
Energi (kj)2564 kj
Fett16.5 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater73.7 g
Sukker15.9 g
Protein43 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak poteter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 3 cm biter.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Ginger Ninja og en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre. 

Lag salat og hvitløksyoghurt
2

Grovhakk pak choi.

Skrell gulrot til lange bånd med en skreller. Finhakk innerste del.

Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne staver.

Bland pak choi, eple og gulrot i en stor skål. Sett til side.

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Bland hvitløk, yoghurt og en klype salt i en liten skål. Sett til side.

Finhakk koriander.

Paner fisk
3

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt.

Bland hvetemel [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en annen dyp tallerken.

Bland panko, koriander og chiliflak i en tredje dyp tallerken.

Dypp fisk først i mel, så i egg og sist i panko.

TIPS: Har du ikke egg, bruk 2 ss melk.

TIPS: Noen som ikke liker sterk mat? Reduser eller dropp chili.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet på innsiden blir melkehvitt i fargen.

Tilsett limesaft
5

Del lime [1/2 stk, 2P] i to.

Rett før servering, bland inn limesaft [1 ss | 2 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i pak choi-salaten. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Server
6

Anrett pak choi-salat, poteter og fisk i seksjoner på tallerkener.

Legg på en klatt hvitløksyoghurt.