Kremet cajunkrydret baconspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet cajunkrydret baconspaghetti

Kremet cajunkrydret baconspaghetti

med fersk ruccola og cherrytomater

Spaghetti er en sikker vinner hvis du har dårlig tid, men likevel vil lage en god middag. Med denne oppskriften har du en fyldig pastamiddag klar på kun et kvarter! Vi steker bacon med cherrytomater og paprika, og lager en kremet saus med matfløte, revet ost, røkt paprikapulver og cajunkrydder. Prikken over i-en er fersk ruccola, som skaper en fin kontrast til den fyldige spaghettien.

Tags:
Superrask
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g

Bacon, terninger

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

½ boks

Tomatpure

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

½ g

Chiliflak

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

2 g

Røkt paprikapulver

1 stk

Paprika

40 g

Ruccola

125 g

Cherrytomater

4 g

Kyllingbuljong

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier780 kcal
Energi (kj)3262 kj
Fett35.7 g
Mettet fett17.5 g
Karbohydrater80.1 g
Sukker15.8 g
Protein30.9 g
Natrium392.7 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp, og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek bacon
2

I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm tynne strimler.

Skyll ruccola.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon, cherrytomater og paprika i 4-5 min, eller til myknet.

Tilsett tomatpure [1/2 pakke, 2P], chiliflak [1/2 pose, 2P], røkt paprikapulver [1/2 pose, 2P] og Ay Cajun-ba. Stek i 30 sek, til velduftende.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Lag saus
3

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P] kyllingbuljong, finrevet ost og pastavann i stekepannen.

Vend spaghetti i sausen.

Bland inn ruccola rett før servering.

TIPS: Tilsett en skvett vann om spaghettien virker tørr.

Server
4

Anrett spaghetti i dype tallerkener.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image