topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet svinerigatoni

Kremet svinerigatoni

med stekte grønnsaker og finrevet ost

I kveld frister vi med en rask og enkel pastarett full av smakfulle ingredienser. Vi steker svinekjøttdeig, squash og tomat, og lar det putre i en herlig saus med hvitløk, fløte, kyllingbuljong og våre egne krydderblandinger, Mamas favoritt og Middelhavsdrøm. Til slutt vender vi rigatoni kokt til perfeksjon i sausen, og serverer retten med et dryss finrevet ost på toppen.

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Egg
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

1 stk

Squash

1 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

250 g

Svinekjøttdeig

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingbuljong

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier952 kcal
Energi (kj)3981 kj
Fett54.5 g
Mettet fett21.8 g
Karbohydrater73.4 g
Sukker10.2 g
Protein39.7 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok rigatoni
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl]. Hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær squash i 1/2 cm tykke halvmåner.

Grovhakk tomat.

Finhakk eller press hvitløk.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Tilsett grønnsaker
4

Tilsett squash og tomat, og stek i 2-3 min, til myknet.

Tilsett hvitløk, Mamas Favoritt, Middelhavsdrøm og stek i 30 sek, til velduftende.

Lag saus
5

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], pastavann, kyllingbuljong, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. La putre i 1-2 min, til sausen tykner.

Vend pasta i sausen.

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis pastaen ser tørr ut.

Server
6

Fordel pasta i skåler og topp med finrevet ost.