topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede BBQ-tacos

Krydrede BBQ-tacos

med syrlig coleslaw og syltet rødløk

Krydrede BBQ-tacos med syrlig coleslaw og syltet rødløk.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Kjøttdeig av storfe

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulrot

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløk

½ stk

Lime

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Tomat

20 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

2 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier814 kcal
Energi (kj)3406 kj
Fett33.8 g
Mettet fett10.2 g
Karbohydrater82.5 g
Sukker28.8 g
Protein39.2 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Har du ikke mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Finhakk rødløk.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter. 

Bland rødløk, limesaft [1/2 ss | 1 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Sett til side til servering. 

Forbered råvarer
2

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær tomat i 1 cm biter.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og Ay Cajun-ba i 3-4 min, til brunet. Hakk opp kjøttdeigen med stekespaden.

Tilsett gulrot og salt [1/2 ts | 1 ts], og stek i ytterligere 1 min.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Varm tortillabrød
4

Har du mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Bland sammen
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåter i en skål. Rør inn spisskål og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Bland BBQ-saus, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vann [2 ss | 4 ss] i en liten skål.

Server
6

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med kjøttdeig og drypp over BBQ-saus.

Fyll på med kålslaw, hakkede tomater og syltet løk.