Krydret hakkebiff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret hakkebiff

Krydret hakkebiff

Med spisskålsalat og trefarget quinoa

Vi håper dere er sultne, for dagens oppskrift frister med masse godt! Vi koker trefarget quinoa, som får en ekstra god smak av å bli kokt med grønnsaksbuljong. Samtidig steker vi krydret hakkebiff og lager en innovativ spisskålssalat med sennep, eple og persille. Vi serverer alle herlighetene med kjølende rømme ved siden av.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g

Trefarget quinoa

250 g

Kjøttdeig av storfe

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

200 g

Spisskål

1 stk

Eple

1 pose

Bladpersille

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

5 dl

Vann (steg 1)

1 stk

Egg (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

¼ ss

Olivenolje (steg 4)

1 ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier651 kcal
Energi (kj)2725 kj
Fett30.2 g
Mettet fett11.5 g
Karbohydrater57.6 g
Sukker22.5 g
Protein40.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok quinoa
1

Kok opp en stor kjele med vann* [5 dl | 10 dl]. Tilsett quinoa og kok opp. Senk til middels varme og la putre i 12-15 min, til quinoa har doblet seg i størrelse. Hell av vannet med en sil og skyll under kaldt vann*.

Stek hakkebiff
2

Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, Mamas Favoritt og salt* [½ ts | 1 ts] i en stor skål. From kjøttdeigen til hakkebiff (1 per pers). Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek hakkebiff i 4-5 min på hver side, til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered frukt og grønt
3

Skjær spisskål i tynne skiver. Finhakk persille. Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Lag spisskålsalat
4

Bland spisskål, olivenolje* [1 ts | 2 ts] og en klype salt* i en stor skål. Masser med hendene i 30 sek, til mør. Bland inn sennep, eple og persille (spar litt til pynt).

Tilsett quinoa
5

Bland ferdig quinoa med spisskålsalaten. Krydre med salt* [1 ts | 2 ts] og en klype pepper*.

Server
6

Anrett spisskålsalat toppet med hakkebiff i dype tallerkener. Drypp over noen klatter rømme. Pynt med resterende persille.