Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
½ stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 pose
Dill
12.5 g
Honning
6 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
1 stk
Hvitløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
100 g
Røkt laks
(Inneholder Fisk)
30 g
Salatblanding
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
2 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Olivenolje (steg 4)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm terninger og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak øverst i ovnen i 20-25 min.
Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne halve skiver. Skrell agurk i lange bånd. Finhakk dill. Skyll salatblanding [½ pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann*.
Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolje* [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Press eller finhakk hvitløk. Bland olivenolje* [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt* og pepper* i en liten skål. Del baguetter på midten og deretter på langs. Smør hvitløksolje på baguetter. Stek baguetter på en rist i ovnen i 7-8 min.
Bland ferdige poteter med resterende dill.
Bygg baguetter med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, rødløk, salatblanding.
Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.