La barna bli med på kjøkkenet og lage meksikanske tacos som Coco gjør på Día de los Muertos! Middagen blir en skikkelig fiesta når vi fyller varme tortillabrød med texmex-krydret pulled pork, avokado, mais og en kremet rømmedressing med koriander.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
1 stk
Gulrot
250 g
Pulled pork
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
1 boks
Mais
1 stk
Avokado
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
1 pose
Koriander
½ ss
Olje til steking
1 dl
Vann til kjøtt
1 ss
Vann til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Finhakk løk.
Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels høy varme.
Stek løk i 1-2 min, eller til den mykner.
Tilsett kjøtt, sky fra pakken, vann, Tex-Mex, Ay og Cajun-ba. La småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.
Bruk to gafler til å rive kjøttet i strimler.
I mellomtiden, hell væske av mais.
Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1 cm store biter.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Finhakk koriander.
Bland rømme, halvparten av koriander, vann og en klype salt i en liten skål.
TIPS: Dropp koriander hvis du ikke liker det.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyll tortillabrød med gulrot, pulled pork, avokado og mais, og topp med rømmedressing.
Garner med resterende koriander.