Coco's 'Dia de los muertos'-taco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Coco's 'Dia de los muertos'-taco

med pulled pork, avokado og brunet mais

La barna bli med på kjøkkenet og lage meksikanske tacos som Coco gjør på Día de los Muertos! Middagen blir en skikkelig fiesta når vi fyller varme tortillabrød med texmex-krydret pulled pork, avokado, mais og en kremet rømmedressing med koriander.

Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

250 g

Pulled pork

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

1 boks

Mais

1 stk

Avokado

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til steking

1 dl

Vann til kjøtt

1 ss

Vann til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier822 kcal
Energi (kj)3438 kj
Fett33.5 g
Mettet fett9.8 g
Karbohydrater82.6 g
Sukker14.8 g
Protein36.6 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Finhakk løk.

Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels høy varme.

Stek løk i 1-2 min, eller til den mykner.

Tilsett kjøtt, sky fra pakken, vann, Tex-Mex, Ay og Cajun-ba. La småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.

Bruk to gafler til å rive kjøttet i strimler.

2

I mellomtiden, hell væske av mais.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.

3

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1 cm store biter.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

4

Finhakk koriander.

Bland rømme, halvparten av koriander, vann og en klype salt i en liten skål.

TIPS: Dropp koriander hvis du ikke liker det.

5

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Fyll tortillabrød med gulrot, pulled pork, avokado og mais, og topp med rømmedressing.

Garner med resterende koriander.