Ta fredagstacoen til nye høyder med en delikatessefisk i tortillaen! Sei passer perfekt til skarpe smaker som cajunmajones, jalapeno og krydderblandingen vår, Tex-Mex. Lag taco med kålsalat, tomat, lime, koriander og rødløk, og selvfølgelig panert sei. Nam!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
½ stk
Jalapeno
½ stk
Rødløk
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
¼ ts
Salt (steg 2)
2 ss
Hvetemel (steg 2)
Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Finhakk tomat.
Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P].
Skjær jalapeño [1/2 stk, 2P] i tynne skiver.
Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.
Skjær sei i 2 cm strimler på et eget skjærebrett.
Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken.
Vend sei i paneringen, og overfør til en ren tallerken.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek sei i 2-3 min på hver side.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål.
Bland tomat, rødløk, en skvett limesaft og halvparten av korianderen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Bland strimlet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en skål.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortilla med cajunmajones.
Fyll hver tortilla med salat, panert sei og tomatsalat.
Topp med jalapeño og resterende koriander.