Ta fredagstacoen til nye høyder med en delikatessefisk i tortillaen! Sei passer perfekt til skarpe smaker som cajunmajones, jalapeno og krydderblandingen vår, Tex-Mex. Lag taco med kålsalat, tomat, lime, koriander og rødløk, og selvfølgelig panert sei. Nam!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
½ stk
Jalapeno
½ stk
Rødløk
1 stk
Lime
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
2 stk
Tomat
5 g
Tex-Mex
1 pose
Koriander
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
2 ss
Vann til saus
¼ ts
Salt til salsa
Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Finhakk tomat og rødløk.
Skjær jalapeño i tynne skiver.
Grovhakk koriander.
Skjær lime i båter.
Skjær sei i 2 cm strimler på et eget skjærebrett.
Bland hvetemel, Tex-Mex og salt i en dyp tallerken.
Vend sei i paneringen, og overfør til en ren tallerken.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek sei i 2-3 min på hver side.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Imens fisken steker, bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål.
Bland tomat, rødløk, en skvett limesaft og halvparten av korianderen i en annen skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Bland strimlet salat med en skvett limesaft og cajunmajones i en skål.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovnen i 30-60 sek., eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortilla med cajunmajones.
Fyll hver tortilla med salat, panert sei og tomatsalat.
Topp med jalapeño og resterende koriander.
TIPS: Tilsett jalapeño etter smak - det er sterkt.