Meksikansk-inspirert fisketaco med pannestekt ørret og kremet epleslaw.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Ørret
(Inneholder Fisk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Lime
1 stk
Eple
75 g
Rødkål
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
2 stk
Gulrot
½ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 4)
1 ss
Vann (steg 4)
Har du ikke mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/ 200°C (varmluft).
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre hver side med en klype salt og pepper og Mamas Favoritt.
Stek ørret med skinnet ned i 3-4 min. Snu og stek i ytterligere 3-5 min, til gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Del eple i to, fjern kjernen og skjær i 1/2 cm tynne skiver.
Skjær lime i båter.
Bland eple og rødkål i en stor skål. Tilsett salt [1/2 ts | 1 ts], en klype pepper og en stor skvett limesaft. Bland godt og sett til side.
Bland yoghurt, Ay Cajun-ba, salt [1/4 ts | 1/2 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål. Sett til side.
Har du mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.
Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.
Fjern skinnet om ønskelig og riv opp fisken med en gaffel.
Fyll tortillabrød med kremet epleslaw, ørret og cajunyoghurt.