topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk-inspirert torsk

Meksikansk-inspirert torsk

med pico de gallo og avokadokrem

I dag har vi latt oss inspirere og begeistre av det meksikanske kjøkkenet ved å kombinere pannestekt torsk med pico de gallo, avokadokrem med lime og vår populære hvitløksris. Pico de gallo er en hjemmelaget tomatsalsa med løk, en skvett sitronsaft og persille. Bedre tilbehør til fisken skal man lete lenge etter.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Fisk
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

150 g

Basmatiris

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

½ stk

Rødløk

5 g

Tex-Mex

½ stk

Avokado

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

1 pose

Bladpersille

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ etter behov

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier636 kcal
Energi (kj)2661 kj
Fett22.89 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater65.34 g
Sukker5.7 g
Protein32.52 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Kok ris
1

Finhakk eller press hvitløk. Varm opp olivenolje [½ ss | 1 ss] i en kjele på middels varme. Stek hvitløk i 1-2 min. Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme, dekk til med lokk og la småkoke i 10 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk til servering.

Forbered råvarer
2

Skjær tomat i 1 cm biter. Finhakk rødløk [½ stk, 2P]. Skjær lime i båter. Finhakk persille.

Lag pico de gallo
3

Bland tomat, løk, persille, en skvett sitronsaft, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper i en skål.

Stek fisk
4

Krydre fisk med Tex-Mex og en klype salt på hver side. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek fisk i 3-4 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag avokadokrem
5

Skjær avokado i to, fjern steinen og bruk en skje til å få ut innmaten. Mos avokado [½ stk, 2P] i en skål og rør inn rømme [½ pakke, 2P] og en skvett limesaft. Krydre med salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper.

Server
6

Anrett ris, fisk og pico de gallo i dype tallerkener. Topp med en klatt avokadokrem.