Fyll opp magene med denne fargerike og smakfulle meksikanske rekebowlen. Vi fyller bowlen med dampet ris, maissalt og løkstekte krydrede reker. Retten toppes med en fyldig cajunyoghurt og frisk vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Langkornet hvit ris
1 boks
Mais
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Rødløk
150 g
Reker
(Inneholder Skalldyr)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
75 ml
Yoghurt
(Inneholder Melk)
1 stk
Vårløk
½ stk
Lime
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Kok opp vann [3 dl | 5,5 dl] i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 41 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk i ytterligere 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.
I mellomtiden, bland yoghurt og Ay-Cajun-ba i en liten skål.
Hell væske av mais.
Skjær lime [1/2 stk, 2P] i to.
Bland salatblanding, limesaft [1 ss | 2 ss], mais, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en mellomstor skål.
I mellomtiden, skjær løk i tynne, halve skiver.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek reker, løk, Hello Sunrise og en klype salt i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte.
TIPS: Rekene er ferdig når de er rosa utenpå og matte i fargen på innsiden.
Anrett ris i skåler.
Topp med reker og salat på hver side.
Server med en klatt yoghurt.
Pynt med vårløk.