topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk taco

Meksikansk taco

med krydret kjøttdeig og sprø rødkålsslaw

Taco er noe av det beste som finnes, og her har vi laget en nydelig oppskrift på meksikanske tacos. Vi bygger vår taco med myke tortilla, stekt kjøttdeig, rødkålsslaw med gulrot, pico de gallo med rødløk, tomat og koriander, og cajun- og limesmør med hvitløk. Denne tacoen må du prøve!

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

75 g

Rødkål

2 stk

Gulrot

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Hvitløk

5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Smør (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier948 kcal
Energi (kj)3968 kj
Fett56.6 g
Mettet fett19 g
Karbohydrater68.8 g
Sukker24.5 g
Protein36.6 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Bland limesmør
1

Har du ikke mikro, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Finhakk eller press hvitløk. 

Skjær lime i båter. 

Smelt smør [2 ss | 4 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Tilsett hvitløk, Ay Cajun-ba og en stor skvett limesaft og rør godt.

Fjern fra varmen. Overfør til en liten skål og sett til side. 

Lag rødkålslaw
2

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Bland gulrot, rødkål, majones, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en skål. Sett til side.

Lag pico de gallo
3

Skjær tomat i 1 cm biter. 

Finhakk rødløk. 

Plukk og riv korianderblader.

Bland tomat, rødløk, en skvett limesaft, koriander og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en liten skål og sett til side. 

TIPS: Liker du ikke koriander, reduser eller dropp mengden.

Stek kjøttdeig
4

Varm opp en skvett olivenolje i stekepannen brukt til å steke hvitløk på middels høy varme. 

Stek kjøttdeig, Tex-Mex og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i 4-5 min, eller til brunet. 

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den ikke lenger er rosa på innsiden.

Varm tortillabrød
5

Har du mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek. Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Servér
6

Fyll rødkålslaw i tortillabrød. 

Topp med kjøttdeig og pico de gallo. 

Hell over litt krydret limesmør.