topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk tacosalat

Meksikansk tacosalat

med krydret kjøttdeig og cajunmajones

Meksikansk mat skuffer aldri, og i dag kan du glede deg til en nydelig tacosalat med krydret kjøttdeig, sprøe tortillabrød, salat, tomat med rødløk og lime, og en sterk cajunmajones.

Tags:
Under 50g karbo
Rask
Melkefri
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

½ stk

Lime

1 stk

Salat

2 stk

Tomat

1 stk

Rødløk

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Gulrot

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Panamat

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier849 kcal
Energi (kj)3550 kj
Fett56.1 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater48.6 g
Sukker20.8 g
Protein33.6 g
Natrium50 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered tortillabrød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Bland Panamat, olivenolje [2 ss | 4 ss] og en klype salt i en stor skål. 

Skjær tortillabrød i 2 cm firkanter og bland med Panamatoljen. 

Fordel tortillabrød på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir og sett til side. 

2

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Finhakk rødløk.

Skjær tomat i 2 cm biter.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Bland tomat, rødløk, en skvett limesaft og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål, og sett til side.

3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, Tex-Mex, halvparten av Ay Cajun-ba og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i 4-5 min, eller til brunet. Når kjøttdeigen er ferdig, rør inn gulrot.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Bak tortillachips
4

Bak tortillabrød i ovnen i 4-5 min, eller til lett brunet.

Grovhakk hjertesalat.

TIPS: Tortillabrødene blir sprø når de blir avkjølt.

5

Bland majones, en skvett limesaft, resterende Ay Cajun-ba, vann [1 ss | 2 ss] og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Anrett salat, kjøttdeig, tomatsalat og tortillachips i dype tallerkener.

Drypp cajunmajones over kjøttdeigen.