Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
1 stk
Tomat
½ stk
Lime
½ stk
Rødløk
5 g
Tex-Mex
1 pose
Bladpersille
1 stk
Hvitløk
150 g
Langkornet hvit ris
1 stk
Paprika
2 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
½ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
Finhakk eller press hvitløk. Varm opp olivenolje [½ ss | 1 ss] i en kjele på middels varme. Stek hvitløk i 1-2 min. Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme, dekk til med lokk og la småkoke i 10 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk til servering.
Skjær tomat i 1 cm biter. Finhakk rødløk [½ stk, 2P]. Skjær lime i båter. Finhakk persille.
Bland tomat, løk, persille, en skvett sitronsaft, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper i en skål.
Krydre fisk med Tex-Mex og en klype salt på hver side. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek fisk i 3-4 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Skjær avokado i to, fjern steinen og bruk en skje til å få ut innmaten. Mos avokado [½ stk, 2P] i en skål og rør inn rømme [½ pakke, 2P] og en skvett limesaft. Krydre med salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper.
Anrett ris, fisk og pico de gallo i dype tallerkener. Topp med en klatt avokadokrem.