Mini-vegetarkebab og zaatar-smør
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-vegetarkebab og zaatar-smør

Mini-vegetarkebab og zaatar-smør

med appelsinsalat og creme fraiche

By gjestene rundt middagsbordet på en fargerik vegetarmiddag som står ferdig på kun 20 minutter. Vi fyller små, zaatarsmør-penslede tortillabrød med brunet vegetarkebab, stekt rødløk og en frisk appelsinsalat med persille, tomat og agurk. Mini-kebabene toppes med mild creme fraiche.

Allergener:
Gluten
Hvete
Sesam
Melk
Soya
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

4 g

Saha-Ras

4 g

Za'atar

(Inneholder Sesam)

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

1 pose

Bladpersille

1 stk

Appelsin

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til vegetarprotein

2 ss

Smør til saus

1 ss

Olje til salat

½ ss

Olje til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier974 kcal
Energi (kj)4073 kj
Fett58.6 g
Mettet fett68.8 g
Karbohydrater78.2 g
Sukker14.4 g
Protein28.6 g
Natrium460 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.

Finhakk persille.

Grovhakk agurk og tomat.

Bland salat
2

Skjær topp og bunn av appelsin og skrell. Del i to på langs, fjern det hvite fruktkjøttet og frø. Skjær i 1 cm store terninger.

Bland persille, tomat, appelsin, agurk, salt, olivenolje og en klype pepper i en mellomstor skål.

Stek vegansk kebab
3

Skjær rødløk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab, rødløk, salt, Saha-ras og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Lag zaatarsmør
5

I mellomtiden, bland Zaatar, smør og olivenolje i en liten skål.

Varm i mikrobølgeovn i 30 sek, eller smelt i en mellomstor kjele.

Pensle tortillabrød med zaatarsmør rett før servering.

Server
6

Fyll tortillabrød med vegansk kebab, løk og appelsinsalat.

Topp med creme fraiche og server med resterende salat som tilbehør.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image