By gjestene rundt middagsbordet på en fargerik vegetarmiddag som står ferdig på kun 20 minutter. Vi fyller små, zaatarsmør-penslede tortillabrød med brunet vegetarkebab, stekt rødløk og en frisk appelsinsalat med persille, tomat og agurk. Mini-kebabene toppes med mild creme fraiche.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
4 g
Saha-Ras
4 g
Za'atar
(Inneholder Sesam)
75 ml
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
1 pose
Bladpersille
1 stk
Appelsin
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
1 stk
Rødløk
½ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til vegetarprotein
2 ss
Smør til saus
1 ss
Olje til salat
½ ss
Olje til saus
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.
Finhakk persille.
Grovhakk agurk og tomat.
Skjær topp og bunn av appelsin og skrell. Del i to på langs, fjern det hvite fruktkjøttet og frø. Skjær i 1 cm store terninger.
Bland persille, tomat, appelsin, agurk, salt, olivenolje og en klype pepper i en mellomstor skål.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab, rødløk, salt, Saha-ras og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
I mellomtiden, bland Zaatar, smør og olivenolje i en liten skål.
Varm i mikrobølgeovn i 30 sek, eller smelt i en mellomstor kjele.
Pensle tortillabrød med zaatarsmør rett før servering.
Fyll tortillabrød med vegansk kebab, løk og appelsinsalat.
Topp med creme fraiche og server med resterende salat som tilbehør.