Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger. Stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola og en skvett olivenolje, og maten er klar!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Hvitløk
1 stk
Tomat
150 g
Portobello
15 g
Misopasta
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
300 g
Sopptortelloni
(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)
40 g
Ruccola
10 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
1 dl
Vann (steg 3)
2 ss
Smør (steg 3)
Finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk tomat og sopp.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett tomat, matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, misopasta [1/2 pose, 2P], finrevet ost [1/2 pose, 2P], vann [1 dl | 2 dl], tortelloni og smør [2 ss | 4 ss].
Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.
I mellomtiden, skyll ruccola.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Anrett tortelloni i skåler.
Topp med ruccola.
Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.