Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger. Stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola og en skvett olivenolje, og maten er klar!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Portobello
2 stk
Hvitløk
300 g
Sopptortelloni
(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
40 g
Ruccola
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
1 stk
Tomat
10 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
15 g
Misopasta
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 ss
Olje til steking
1 dl
Vann til saus
2 ss
Smør til saus
Finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk tomat og sopp.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett tomat, matfløte, grønnsaksbuljong, misopasta, finrevet ost, vann, tortelloni og smør.
Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.
I mellomtiden, skyll ruccola.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Anrett tortelloni i skåler.
Topp med ruccola.
Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.