Kjapp misostekt sopptortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kjapp misostekt sopptortelloni

Kjapp misostekt sopptortelloni

med tomat og ruccolasalat

Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger. Stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola og en skvett olivenolje, og maten er klar!

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Selleri
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Portobello

2 stk

Hvitløk

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

40 g

Ruccola

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Tomat

10 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

1 dl

Vann til saus

2 ss

Smør til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier772 kcal
Energi (kj)3232 kj
Fett46.8 g
Mettet fett21.6 g
Karbohydrater64.9 g
Sukker10.4 g
Protein22.8 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk tomat og sopp.

Stek sopp og hvitløk
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende. 

Bland sammen
3

Tilsett tomat, matfløte, grønnsaksbuljong, misopasta, finrevet ost, vann, tortelloni og smør.

Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.

I mellomtiden, skyll ruccola.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Server
4

Anrett tortelloni i skåler.

Topp med ruccola.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.