Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
12.5 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
2 g
Grovmalt pepper
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
150 g
Kålblanding
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Gulrot
1 stk
Eple
1 stk
Hvitløk
½ ss
Olivenolje (steg 2)
1 ss
Vann* (steg 2)
1 stk
Egg (steg 4)
2 ss
Hvetemel (steg 4)
½ ts
Salt (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter i båter.
Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og en stor klype grovmalt pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland majones, hvitløk, finrevet ost [2 ts | 4 ts], olivenolje [1/2 ss | 1 ss], vann [1 ss | 2 ss], en klype salt og en stor klype grovmalt pepper. Sett til side.
Skrell gulrot (uskrelt) til lange bånd.
Fjern kjernen og skjær i tynne skiver, deretter i 1/2 cm staver.
Bland gulrot, eple og kålblanding i en stor skål.
Sett til side til rett før servering.
Bland hvetemel [2 ss | 4 ss] og salt [1/2 ts | 1 ts] i en dyp tallerken.
Visp egg [1 stk | 2 stk] i en annen dyp tallerken.
Bland panko [1/2 pakke, 2P] og resterende finrevet ost i en tredje dyp tallerken.
Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir og krydre alle sider med en klype salt.
Dypp fisk først i hvetemel, deretter i egg og til slutt i ostepanko.
Sett til side på en tallerken.
TIPS: Har du ikke egg, bruk 2 ss melk.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.
Stek fisk i 2-3 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. Sett til side på en tallerken dekket med kjøkkenpapir.
Rett før servering, bland cæsar-dressing sammen med salaten.
TIPS: Tilsett mer olivenolje om fisken setter seg fast i pannen.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Anrett potetbåter og fisk på tallerkener.
Server cæsarsalat på siden.