Pad Krapow
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Rødløk
1 pose
Thaibasilikum
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
5 ml
Fiskesaus
(Inneholder Fisk)
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvitløk
75 g
Grønne bønner
2 stk
Gulrot
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [½ ts | 1 ts], rør godt og senk til middels lav varme. La putre under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk frem til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!
Riv gulrot (uskrellet). Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Rens grønne bønner [1/2 stk, 2P] og skjær i to. Fjern frøene og skjær chili i tynne skiver. TIPS: Chili er sterkt, så bruk så mye eller lite du vil.
Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek grønne bønner, rødløk og chili i 1-2 min. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Tilsett kjøttdeig i stekepannen og stek i 3-4 min, til brunet. Bruk stekespaden til å bryte opp kjøttdeigen under steking. Tilsett gulrot og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Rør inn asiatisk woksaus, fiskesaus, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og hele thaibasilikumblader. Stek i 1 min, til basilikumblader mykner. Smak til med salt* og pepper*. Rør godt i risen med en gaffel.
Anrett ris på tallerkener og topp med kjøttdeig og grønnsaker.