Pan-fried haddock
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-fried haddock

Pan-fried haddock

with baked radishes and tarragon sauce

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Proteinrik
Allergener:
Fisk
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

500 g

Poteter

75 g

Reddiker

1 pose

Estragon

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

½ stk

Sitron

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ stk

Sjalottløk

2 stk

Gulrot

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Smør (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier606 kcal
Energi (kj)2536 kj
Fett25.8 g
Mettet fett13.2 g
Karbohydrater57 g
Sukker13.9 g
Protein37.6 g
Natrium408 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6