Pan fried Seabass and chive cream sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan fried Seabass and chive cream sauce

Pan fried Seabass and chive cream sauce

with garlic sautéed potato and radish

Allergener:
Nøtter
Melk
Fisk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 g

Reddiker

1 stk

Hvitløk

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

300 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

300 g

Havabbor

(Inneholder Fisk)

60 g

Salatblanding

1 pose

Gressløk

1 stk

Pære

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til grønnsaker

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til fisk

2 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1045 kcal
Energi (kj)4373 kj
Fett67.1 g
Mettet fett22.6 g
Karbohydrater63.2 g
Sukker16.1 g
Protein42.3 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6