Pan fried Seabass and chive cream sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan fried Seabass and chive cream sauce

Pan fried Seabass and chive cream sauce

with garlic sautéed potato and radish

Allergener:
Melk
‱Nþtter
‱Fisk
‱Selleri

Les etiketten pÄ produktet for Ä finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ä sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivÄEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Geitost

(Inneholder Melk)

1 stk

Sitron

1 stk

SmÄpoteter, ferdigkokte

20 g

HasselnĂžtter

(Inneholder NĂžtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, PeanĂžtter, Rug)

300 g

Havabbor

(Inneholder Fisk Kan inneholde Fisk)

150 ml

MatflĂžte

(Inneholder Melk)

1 stk

HvitlĂžk

75 g

Reddiker

60 g

Salatblanding

4 g

GrĂžnnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

PĂŠre

1 pose

GresslĂžk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til grĂžnnsaker

œ ts

Salt til grĂžnnsaker

1 ss

SmĂžr til grĂžnnsaker

1 ss

Olje til salat

Œ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til steking

Œ ts

Salt til fisk

2 ss

Vann til saus

sideBannerName

NĂŠringsinnhold

Kalorier1092 kcal
Energi (kj)4571 kj
Fett72.2 g
Mettet fett24.1 g
Karbohydrater61.3 g
Sukker13.4 g
Protein44.2 g
Natrium408 mg

FramgangsmÄte

1
2
3
4
5
6