Pannestekt gyoza- og maisrisbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt gyoza- og maisrisbowl

Pannestekt gyoza- og maisrisbowl

med asiatisk agurk- og kålsalat

Gyoza er et prakteksemplar på smaksrik hurtigmat - de er lynraske å tilberede og smaker himmelsk. Vi serverer våre gyozaer på en seng av maisris, toppet med asiatisk kålsalat, sprø peanøtter og en sesamduftende dippsaus.

Allergener:
Peanøtter
Gluten
Soya
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 boks

Mais

1 stk

Agurk

100 g

Spisskål

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

20 g

Asiatisk dressing

200 g

Gyoza med grønnsaker

(Inneholder Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter, Sesam)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

½ g

Chiliflak

10 ml

Sesamolje

(Inneholder Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til slaw

¼ ts

Salt til slaw

1 dl

Vann til gyoza

½ ts

Sukker til dipp

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier767 kcal
Energi (kj)3208 kj
Fett29.6 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater101.9 g
Sukker11.1 g
Protein19.9 g
Natrium370 mg

Framgangsmåte

Kok maisris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Hell væske av mais.

Tilsett ris, mais og salt i kjelen. Senk til middels lav varme, og la småkoke under lokk i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær agurk i halvmåner.

Halver spisskål på langs, og skjær i tynne strimler.

Grovhakk peanøtter.

Bland kålsalat
3

Bland agurk, kål, asiatisk dressing, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek gyoza
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Plasser gyoza i stekepannen med den flate siden ned. Stek i 1-2 min, eller til bunnen er gyllenbrun.

Tilsett vann og la gyoza dampe under lokk i 2-3 min, eller til gjennomvarme.

TIPS: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har lokk.

Bland dippsaus
5

Bland soyasaus, chiliflak, sesamolje, sesamfrø, sukker og en klype pepper i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
6

Anrett maisris, salat og gyoza i skåler.

Topp salat med peanøtter.

Server med dippsaus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image