Gyoza er et prakteksemplar på smaksrik hurtigmat - de er lynraske å tilberede og smaker himmelsk. Vi serverer våre gyozaer på en seng av maisris, toppet med asiatisk kålsalat, sprø peanøtter og en sesamduftende dippsaus.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
1 boks
Mais
1 stk
Agurk
100 g
Spisskål
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
20 g
Asiatisk dressing
200 g
Gyoza med grønnsaker
(Inneholder Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter, Sesam)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ g
Chiliflak
10 ml
Sesamolje
(Inneholder Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
1 ss
Olje til slaw
¼ ts
Salt til slaw
1 dl
Vann til gyoza
½ ts
Sukker til dipp
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Hell væske av mais.
Tilsett ris, mais og salt i kjelen. Senk til middels lav varme, og la småkoke under lokk i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.
I mellomtiden, skjær agurk i halvmåner.
Halver spisskål på langs, og skjær i tynne strimler.
Grovhakk peanøtter.
Bland agurk, kål, asiatisk dressing, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Plasser gyoza i stekepannen med den flate siden ned. Stek i 1-2 min, eller til bunnen er gyllenbrun.
Tilsett vann og la gyoza dampe under lokk i 2-3 min, eller til gjennomvarme.
TIPS: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har lokk.
Bland soyasaus, chiliflak, sesamolje, sesamfrø, sukker og en klype pepper i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett maisris, salat og gyoza i skåler.
Topp salat med peanøtter.
Server med dippsaus.