Panert torsk og remulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert torsk og remulade

Panert torsk og remulade

med eple- og fennikelsalat

Hjemmelaget remulade smaker mye bedre enn den kjøpte. I dagens oppskrift serverer vi panert torsk med nydelig, hjemmelaget remulade og pommes frites. Retten friskes opp med en herlig eple- og fennikelsalat med sitron som tilbehør.

Tags:
Melkefri
Barnevennlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

½ stk

Sitron

1 stk

Eple

½ stk

Fennikel

1 pose

Dill

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

4 g

Hvitløksflørt

½ g

Oregano, tørket

7.5 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Hvetemel (steg 4)

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

¼ ts

Sukker (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier856 kcal
Energi (kj)3581 kj
Fett38.6 g
Mettet fett5.2 g
Karbohydrater86.1 g
Sukker14.9 g
Protein38.1 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek pommes frites
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrellet) til 1 cm tynne pommes frites. Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir.

Bland med en skvett olivenolje, oregano [1/2 pose, 2P], en klype salt og pepper, og bland godt.

Stek i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.

Skjær eple i små terninger.

Skjær fennikel [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Finhakk dill.

Lag eple- og fennikelsalat
3

Bland olivenolje [1 ss | 2 ss], en skvett sitronsaft, sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.

Tilsett fennikel og eple, og la marinere til servering.

Forbered fisk
4

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en annen dyp tallerken.

Bland panko og Hvitløksflørt i en tredje dyp tallerken.

Tørk torsk med kjøkkenpapir, og krydre med en klype salt.

Vend torsk i mel, deretter i egg og til slutt i panko paneringsmel.

TIPS: Bruk 2 ss melk hvis du ikke har egg.

Stek fisk
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

I mellomtiden, bland majones og sennep [1/2 pakke, 2P] med dill, sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype salt i en liten skål.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Server
6

Anrett torsk, pommes frites og eple- og fennikelsalat på tallerkener.

Server med remulade.