Pannestekt biff og estragonaioli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt biff og estragonaioli

Pannestekt biff og estragonaioli

med rosmarinpoteter og grønne bønner

Her byr vi på en luksusrett som er perfekt til en festlig lørdag. Vi steker mørbrad av storfe til den blir mør og god. Tilbehøret i dag er hjemmelaget estragonaioli, grønne bønner med hvitløk og ovnsbakte poteter krydret med rosmarin.

Tags:
Hvetefri
Melkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Estragon

2 stk

Hvitløk

1 stk

Sjalottløk

300 g

Storfe mørbrad

½ stk

Rosmarin

80 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

150 g

Grønne bønner

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier633 kcal
Energi (kj)2650 kj
Fett29.6 g
Mettet fett4 g
Karbohydrater52.8 g
Sukker6.4 g
Protein40.7 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Ta kjøtt ut av kjøleskapet og krydre med salt på hver side.

Plukk og grovhakk rosmarinblader.

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og strø rosmarin over. Krydre med en klype salt og pepper. Bland godt. Stek i ovnen i 25-35 min.

Forbered råvarer
2

Finhakk estragon, sjalottløk og hvitløk.

Skjær endene av grønne bønner.

Lag estragonaioli
3

Bland aioli, estragon og sjalottløk i en skål. Smak til med en klype salt og pepper.

Stek kjøtt
4

Når potetene har 10 min igjen, varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme.

Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk til middels høy varme og stek videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken og dekk til med folie. Kjøttet vil fortsette å steke mens det hviler.

TIPS: Stek kjøttet i ytterligere 1-2 min for gjennomstekt.

Stek bønner
5

Varm opp en skvett olivenolje i en annen stekepanne på middels høy varme.

Stek grønne bønner krydret med salt og en klype pepper i 2 min.

Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min.

Server
6

Anrett biff, rosmarinpoteter og hvitløksbønner på tallerkener.

Topp med estragonaioli.