Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
100 g
Couscous
(Inneholder Gluten, Hvete)
4 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Kikerter
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Hvitløk
200 g
Halloumi
1 stk
Avokado
½ stk
Rødløk
1 pose
Bladpersille
1 stk
Sitron
1 pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
2.5 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
Kok opp vann* [2 ½ dl | 5 dl] i en kjele. Rør inn grønnsaksbuljong og couscous i kjelen. Sett på lokk og ta kjelen av varmen. La hvile med lokk i 5 min, eller inntil vannet er absorbert.
Skyll kikerter. Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, kikerter, Ay Cajun-ba og en god klype salt* i en bolle. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kikerter i 5 min og overfør deretter til en salatbolle.
Skjær tomat i terninger. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P] og persille. Skjær avokado i 1 cm tykke terninger. Bland tomat, persille, rødløk, avokado og en skvett olivenolje* i salatbollen med kikerter. Smak til med en klype salt* og pepper*.
Riv sitronskall til du har en klype og skjær sitron i båter. Bland rømme med sitronskall, en klype salt* og pepper* til en dressing.
Skjær halloumi i 0.5 cm tykke skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, inntil gylne. Rør forsiktig couscous ned i kikertsalaten. Tilsett en klype salt*, en skvett sitronsaft og olivenolje*.
Anrett kikertsalat i dype tallerkener og topp med halloumi. Serveres med sitronbåter og dressing ved siden av.