Pannestekt torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt torsk

Pannestekt torsk

med fennikelsalat og smørpoteter

Pannestekt torsk med fennikelsalat og smørpoteter.

Tags:
Under 650 kcal
Under 50g karbo
Rask
Hvetefri
Allergener:
Melk
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Fennikel

1 stk

Eple

1 pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

500 g

Poteter

1 pose

Kruspersille

½ stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier658 kcal
Energi (kj)2753 kj
Fett31.6 g
Mettet fett18.7 g
Karbohydrater57.2 g
Sukker15 g
Protein33 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en kjele med saltet vann*. Kok poteter i 13-15 min, til møre. Hell av vannet. Krydre med en klype salt* og pepper*, og tilsett smør* [1 ss | 2 ss]. Dekk til med lokk.

Forbered råvarer
2

Del fennikel i to og skjær i tynne skiver (så tynne som mulig). Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver. Finhakk persille. Riv en klype sitronskall og del sitron i to.

Lag fennikelsalat
3

Bland eple, fennikel og creme fraiche i en skål. Krydre med salt* og pepper*.

Lag sitronblanding
4

Bland persille og sitronskall [1 ts | 2 ts] i en ny skål. Krydre med salt* og pepper*.

Stek fisk
5

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt* og pepper* på hver side. Stek fisk i 2-3 min på hver side. Press over en skvett sitronsaft. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Servér
6

Anrett fisk på tallerkener og topp med sitronblanding. Server fennikelsalat og smørpoteter på siden.