Paprikakrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikakrydret torsk

Paprikakrydret torsk

med sitronpoteter og nordisk salat

Vi krydrer torsken med vår smakfulle krydderblanding med paprika, og steker den til perfeksjon. Vi koker poteter og blander dem med sitron, vårløk og smør. Vi serverer paprikakrydret torsk og sitronpoteter med en nordisk salat med eple, gulrot og kål.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Hvetefri
Under 50g karbo
Allergener:
Fisk
Egg
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

500 g

Poteter

½ stk

Sitron

1 pose

Gressløk

1 stk

Gulrot

1 stk

Eple

75 g

Spisskål, skåret

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier557 kcal
Energi (kj)2329 kj
Fett20.6 g
Mettet fett7.9 g
Karbohydrater57.5 g
Sukker14.2 g
Protein31.8 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en kjele med saltet* vann*. Kok poteter i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv.

Forbered råvarer
2

Finhakk gressløk. Riv en klype sitronskall og del sitron i to. Fjern kjernen og skjær eple i tynne skiver. Skrell gulrot (uskrellet) til lange bånd med en potetskreller. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

Lag salat
3

Bland olivenolje* [1 ss | 2 ss], en stor skvett sitronsaft og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland inn epleskiver, gulrotbånd og spisskål [½ pakke, 2P].

Stek fisk
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med Mamas Favoritt og en klype salt* og pepper* på hver side. Stek fisk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag sitronpoteter
5

Hell vannet av kjelen med poteter. Tilsett smør* [1 ss | 2 ss], gressløk og sitronskall (spar litt til pynt). Krydre med en klype salt* og pepper*.

Server
6

Anrett fisk på tallerkener med sitronpoteter og salat. Legg en klatt rømme ved siden av. Strø resterende dill over rømme.