topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikapanert grillost

Paprikapanert grillost

med chili-honning og ranchdressing

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Sprøpanert grillost er en rask og enkel rett som vil falle i smak hos alle i familien. Vi krydrer grillosten med røkt paprikapulver, og panerer den til den blir sprø på utsiden og myk på innsiden. Server osten med gylne, ovnsbakte poteter og en herlig kål- og eplesalat, med en skål ranchdressing som dipp på siden.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

250 g

Halloumi

(Inneholder Melk)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Røkt paprikapulver

25 g

Honning

1 g

Chiliflak

½ stk

Lime

1 stk

Eple

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Hvitløk

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

150 g

Kålblanding

½ g

Oregano, tørket

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

1 ss

Hvetemel (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

¼ ts

Sukker (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1131 kcal
Energi (kj)4732 kj
Fett64.6 g
Mettet fett27.1 g
Karbohydrater95.1 g
Sukker27.8 g
Protein43.3 g
Natrium0.2 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver. Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P]. Hell over olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Paner grillost
2

I mellomtiden, skjær grillost i 2 cm store skiver (3 per person).

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.

Bland panko paneringsmel, røkt paprikapulver og en stor klype pepper i en ny dyp tallerken.

Tilsett mel [1 ss | 2 ss] i en tredje dyp tallerken.

Vend grillost i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Sett til side på en tallerken.

 

Bland ranchdressing
3

Finhakk eller press hvitløk.

Bland rømme, hvitløk, oregano [1/2 pose, 2P], majones og en klype salt og pepper i en liten skål, og sett til side.

Bland honning og chiliflak i en ny liten skål.

TIPS: Reduser eller dropp chili hvis du ikke liker sterk mat.

Bland salat
4

Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Bland limejuice [1 ss | 2 ss], olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og sukker [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål.

Vend inn kålblanding og eple, og sett til side.

Stek grillost
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme når det gjenstår 10 min av potetenes steketid.

Stek grillost i 2-3 min per side, eller til gylne.

Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.

Server
6

Anrett fries, grillost og salat på tallerkener.

Drypp chilihonning over osten.

Server med ranchdressing i en liten skål.