Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
2 stk
Hvitløk
1 boks
Mais
1 stk
Paprika, grønn
4 g
Panamat
2 g
Spisskummin, støtt
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
150 g
Basmatiris
1 pose
Gressløk
1 stk
Tomat
250 g
Kjøttdeig av storfe
½ boks
Tomatpure
3 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
1 dl
Vann (steg 4)
½ ts
Salt (steg 4)
Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en mellomstor gryte. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], senk til lav varme og kok under lokk i 10 min. Skru av varmen og la hvile under lokk helt til risen skal blandes i stekepannen (steg 5). TIPS: Risen skal dampes, så ikke sniktitt!
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig med en klype salt* under omrøring i 4-5 min, eller til den er brunet. VIKTIG: Kjøttdeigen er gjennomstekt når den uten antydninger av rødt.
Skjær paprika og tomat i 2 cm tykke terninger. Grovhakk løk. Hell væske fra mais. Press eller finhakk hvitløk.
Tilsett løk, paprika, tomat, tomatpuré [1/2 stk, 2P], Panamad og spisskummen [½ pose, 2P] i stekepannen og stek i 2-3 min. Tilsett mais, hvitløk, vann* [½ dl | 1 dl], salt* [½ ts | 1 ts], og en klype pepper* og stek i ytterligere 3-4 min.
Grovhakk purreløk. Rør ris ned i stekepannen.
Anrett picadillo de carne i skåler. Topp med en klatt creme fraiche og pynt med purreløk.