Pokebowl med tunfisk og avokado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pokebowl med tunfisk og avokado

Pokebowl med tunfisk og avokado

med ingefærslaw og ponzudressing

På utkikk etter en rask og enkel middag? Med vår enkle pokevowl kan du nyte krydret tunfisk med srirachamajones på en seng av luftig ris, toppet med ferske grønnsaker, peanøtter og en smaksrik ponzudressing.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sesam
Peanøtter
Hvete
Soya
Gluten
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

160 g

Tunfisk i vann

(Inneholder Fisk)

1 stk

Vårløk

50 g

Vegansk srirachamajones

150 g

Spisskål, skåret

10 g

Ingefærpasta

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

10 ml

Sesamolje

(Inneholder Sesam)

1 stk

Agurk

1 stk

Avokado

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

30 ml

Ponzudressing

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til slaw

1 ss

Olje til dressing

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier849 kcal
Energi (kj)3554 kj
Fett48.1 g
Mettet fett9.1 g
Karbohydrater71.7 g
Sukker7.1 g
Protein25 g
Natrium0 mg

Redskaper

Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered tunfisk
2

I mellomtiden, hell vann av tunfisk.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland tunfisk, vårløk, srirachamajones, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Lag ingefærslaw
3

Bland spisskål, ingefærpasta, sesamolje, sesamfrø og salt i en mellomstor skål. Sett til side.

Forbered grønnsaker
4

Grovhakk agurk.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Legg posen med peanøtter på kjøkkenbenken og knus med en kjelve eller en kjøtthammer.

Bland dressing
5

Bland ponzudressing, olivenolje, salt og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Anrett ris, tunfisk, agurk, avokado og ingefærslaw i skåler.

Topp med ponzudressing og peanøtter.