topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled beans tacos

Pulled beans tacos

med cajunmajones og tomatsalsa

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Rødløk

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier839 kcal
Energi (kj)3509 kj
Fett36.54 g
Mettet fett4 g
Karbohydrater80.86 g
Sukker11.6 g
Protein41.92 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Riv gulrot (uskrellet) grovt. Finhakk tomat og løk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.

Stek bønner
2

Varm opp en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett pulled beans, Tex-Mex, en skvett vann* og en klype salt* og pepper*. Stek i 3-4 min eller til brunet.

Bland cajunmajones
3

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten skål.

Lag tomatsalsa
4

Bland tomat, rødløk (ikke bruk alt hvis du ikke er så glad i løk), en stor skvett limesaft og halvdelen av koriander i en bolle. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Varm tortillas
5

Bland kålmix, gulrot, en skvett limesaft og en spiseskje cajunmajones i en stor bolle. Varm tortillas i mikrobølgeovn eller i et toastjern i 10 sek eller til gjennomvarme. TIPS: Tortillas kan også varmes på en tørr stekepanne på middels varme.

Servér
6

Still alt frem på bordet. Smør tortillas med cajunmajones og topp med kålsalat, pulled beans og tomatsalsa. Pynt med jalapeño og resterende koriander.