Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Rødløk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
Riv gulrot (uskrellet) grovt. Finhakk tomat og løk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.
Varm opp en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett pulled beans, Tex-Mex, en skvett vann* og en klype salt* og pepper*. Stek i 3-4 min eller til brunet.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten skål.
Bland tomat, rødløk (ikke bruk alt hvis du ikke er så glad i løk), en stor skvett limesaft og halvdelen av koriander i en bolle. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Bland kålmix, gulrot, en skvett limesaft og en spiseskje cajunmajones i en stor bolle. Varm tortillas i mikrobølgeovn eller i et toastjern i 10 sek eller til gjennomvarme. TIPS: Tortillas kan også varmes på en tørr stekepanne på middels varme.
Still alt frem på bordet. Smør tortillas med cajunmajones og topp med kålsalat, pulled beans og tomatsalsa. Pynt med jalapeño og resterende koriander.