Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Taco på en tirsdag eller fredagstaco? Det velger du selv! Vi steker pulled beans med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex. Vi lager en fantastisk tomatsalsa med koriander. Vi bygger hver taco med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en herlig cajunmajones. Og litt jalapeño til den modige!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Løk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
½ ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Riv gulrot (uskrellet) grovt.
Finhakk tomat og løk [1/2 stk, 2P].
Skjær jalapeno i tynne skiver.
Grovhakk koriander.
Skjær lime i båter.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans med Tex-Mex, en skvett vann, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål.
Bland tomat, løk, en stor skvett limesaft og koriander i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Bland strimet salat [1/2 pakke, 2P], gulrot, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Sett alt frem på bordet.
Smør tortillas med cajunmajones og fyll med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa.
Pynt med jalapeno.