Taco på en tirsdag eller fredagstaco? Det velger du selv! Vi steker pulled beans med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex og lager en fantastisk tomatsalsa med koriander. Hver taco bygges med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en herlig cajunmajones. Og litt jalapeño til den modige!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Løk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
½ ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Finhakk tomat og løk [1/2 stk, 2P].
Skjær jalapeno i tynne skiver.
Grovhakk koriander.
Skjær lime i båter.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans med Tex-Mex, en skvett vann, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min.
Imens, bland majones, Ay-Cajun ba og en skvett vann i en liten skål.
Bland tomat, løk, koriander og en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Bland strimet salat [1/2 pakke, 2P], gulrot, en skvett limesaft og litt cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Bygg taco med cajunmajones, coleslaw, pulled beans og tomatsalsa.
Pynt med jalapeno.
TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt.