topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled beans-teriyakibowl

Pulled beans-teriyakibowl

med asiatisk majones og cashewnøtter

Det japanske kjøkkenet er en vinner når det kommer til fremheving av naturlig smak, derfor skal vi i denne retten kombinere vår populære veganske pulled beans med klassiske japanske ingredienser. Vi serverer dampet ris, pannestekt wokblanding og ingefær, pulled beans og den klassiske teriyakisausen. Vi pynter og topper med cashwenøtter og asiatisk majones. Raskt og enkelt!

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Nøtter
Sesam
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

200 g

Wokblanding

1 stk

Ingefær

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

20 g

Cashewnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)

1 stk

Gulrot

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier872 kcal
Energi (kj)3649 kj
Fett37.1 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater93.1 g
Sukker18 g
Protein39.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Sett på lokk, senk varmen til middels lav og la putre i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering. 

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler. 

Forbered grønnsaker
2

Riv ingefær (uskrelt) fint.

Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner. 

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek wokblanding og gulrot i 3-4 min, eller til mykt. 

Tilsett pulled beans og ingefær
4

Tilsett pulled beans og stek videre i 3-4 min.

Tilsett ingefær [2 ts | 4 ts] og stek videre i 30 sek, eller til velduftende. 

Tilsett teriyakisaus
5

Senk varmen til middels og tilsett teriyakisaus og vann [1 dl | 2 dl]. Bland godt.

Smak til med salt og pepper. 

Server
6

Anrett ris i skåler og topp med pulled beans og grønnsaksteriyaki.

Pynt med cashewnøtter og topp med en klatt asiatisk majones. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image