Burger er en sikker vinner rundt middagsbordet, og vi får aldri nok av nye, spennende burgervarianter! Prøv vår variant med BBQ-krydret pulled pork toppet med syrlig og søt pasjonsfruktsaus og sprø kålsalat, med lune potetbåter og majones som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Pulled pork
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
75 g
Rødkål
1 stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 stk
Pasjonsfrukt
1 stk
Vårløk
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
300 g
Poteter
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til slaw
1 ss
Olje til slaw
1 ts
Sukker til saus
½ dl
Vann til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, plasser kjøtt, sky fra pakningen og vann i en kjele med lokk.
Varm opp kjelen på middels varme og la småkoke under lokk i 12-14 min.
Tilsett BBQ-saus og bruk to gafler til å rive kjøttet i strimler.
Riv gulrot grovt.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Halver lime.
Bland kål, gulrot, vårløk, en stor skvett limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.
Halver pasjonsfrukt. Fjern innmaten med en skje og legg over i en liten kjele.
Tilsett sukker og vann, og kok opp.
La småkoke i 2-3 min, til tyknet.
Legg over i en liten skål.
I mellomtiden, del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen.
Varm i 1-2 min, eller til gjennomvarme.
Fyll brød med pulled pork, pasjonsfruktsaus og kålsalat.
Server med potetbåter og majones.