Pulled pork-burger og pasjonsfruktsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pulled pork-burger og pasjonsfruktsaus

med bakte poteter og lime- og kålsalat

Burger er en sikker vinner rundt middagsbordet, og vi får aldri nok av nye, spennende burgervarianter! Prøv vår variant med BBQ-krydret pulled pork toppet med syrlig og søt pasjonsfruktsaus og sprø kålsalat, med lune potetbåter og majones som tilbehør.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled pork

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

75 g

Rødkål

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 stk

Pasjonsfrukt

1 stk

Vårløk

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

300 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til slaw

1 ss

Olje til slaw

1 ts

Sukker til saus

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier819 kcal
Energi (kj)3425 kj
Fett31.2 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater99.5 g
Sukker30 g
Protein34.4 g
Natrium7 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

2

I mellomtiden, plasser kjøtt, sky fra pakningen og vann i en kjele med lokk.

Varm opp kjelen på middels varme og la småkoke under lokk i 12-14 min.

Tilsett BBQ-saus og bruk to gafler til å rive kjøttet i strimler.

3

Riv gulrot grovt.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Halver lime.

Bland kål, gulrot, vårløk, en stor skvett limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

4

Halver pasjonsfrukt. Fjern innmaten med en skje og legg over i en liten kjele.

Tilsett sukker og vann, og kok opp.

La småkoke i 2-3 min, til tyknet.

Legg over i en liten skål.

Varm brød
5

I mellomtiden, del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen.

Varm i 1-2 min, eller til gjennomvarme.

6

Fyll brød med pulled pork, pasjonsfruktsaus og kålsalat.

Server med potetbåter og majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image