Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)
60 g
Calabresepesto
340 g
Chorizo-pølse
(Inneholder Melk)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
20 g
Ruccola
10 g
Valnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)
1 stk
Hvitløk
125 g
Cherrytomater
½ pose
Basilikum
Kok opp en kjele med saltet vann. Kok rigatoni i 11-12 min, eller til ’al dente’. Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] og hell av resten. Drypp en skvett olivenolje over pastaen om ønskelig, slik at den ikke klistrer seg sammen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
Finhakk basilikum [½ pose, 2P]. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk valnøtter [½ pakke, 2P]. Skyll og tørk ruccola [½ pakke, 2P].
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 1-2 min. Tilsett hvitløk og cherrytomater og stek i ytterligere 1-2 min. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Senk til middels varme og tilsett calabresepesto og matfløte [½ pakke, 2P]. Rør godt. La småkoke i 1-2 min, eller til tyknet.
Tilsett pastavann [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost og basilikum [½ pakke, 2P]. Rør godt og tilsett pasta. Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett pasta i dype tallerkener. Strø over valnøtter og ruccola.