Rask asiatisk vegetardeigbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask asiatisk vegetardeigbowl

Rask asiatisk vegetardeigbowl

med ponzu-kålsalat og asiatisk majones

I dag frister vi med en rask og god vegetarbowl inspirert av det asiatiske kjøkken. Vi steker vegetardeig med søt chilisaus, soyasaus og ingefær. Deretter bygger vi bowlen med luftige ris, vegetardeig, ponzu-kålsalat med gulrot og agurk, og topper alt med sprøstekt løk, peanøtter og asiatisk majones.

Tags:
Vegetar
Melkefri
Rask
Superrask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Peanøtter
Soya
Sesam
Sulfitter
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Sprøstekt løk

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

1 stk

Agurk

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

15 ml

Ponzudressing

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

75 g

Rødkål

1 stk

Gulrot

40 g

Søt chilisaus

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til steking

1 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier822 kcal
Energi (kj)3438 kj
Fett38.4 g
Mettet fett6.3 g
Karbohydrater89.1 g
Sukker21.6 g
Protein25.3 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt og rør. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Stek vegetardeig
2

I mellomtiden, varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig og Ginger Ninja i 3-4 min, eller til lett brunet.

I mellomtiden, del agurk i to og skjær tynne halvmåner.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Lag salat
3

Bland rødkål, gulrot, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. Sett til side.

Rør søt chilisaus, soyasaus og vann sammen med vegetardeigen i stekepannen. Kok i 1 min, eller til gjennomvarmt.

Server
4

Anrett ris i dype tallerkener.

Topp med vegetardeig og salat.

Strø over sprøstekt løk og peanøtter.

Avslutt med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image