Rask bulgogi vegetardeigbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask bulgogi vegetardeigbowl

Rask bulgogi vegetardeigbowl

med frisk pak choi og gulrotsalat

Bulgogi er koreansk og betyr «kjøtt tilberedt over åpen flamme», men i dag skal vi lage en vegetarisk versjon av retten. Hovedrollen er det vår populære vegetardeig med BBQ-saus og sriracha som spiller. Vi serverer også en like populær og velbalansert pak choi-salat med lime, gulrot, sesamfrø og chili. I tillegg vil ris og vår fyldige asiatiske majones sørge for at alle til bords blir mette og fornøyde!

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Sterk
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sesam
Egg
Sennep
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

½ g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

150 g

Jasminris

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann (steg 3)

1 ss

Ketchup (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier776 kcal
Energi (kj)3248 kj
Fett36.1 g
Mettet fett4.2 g
Karbohydrater87.7 g
Sukker18.7 g
Protein24 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Lag pak choi-salat
2

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i to. 

Bland pak choi, gulrot, sesamfrø, salt [1/4 ts | 1/2 ts], olivenolje [1 ss | 2 ss], chiliflak [1/2 pose, 2P], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor skvett limesaft i en stor skål. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. 

Stek vegetardeig i 4-5 min, eller til lett brunet. 

Senk varmen til middels. Tilsett soyasaus, BBQ-saus, sriracha [1/2 pose, 2P], ketchup [1 ss | 2 ss] og vann [2 ss | 4 ss]. Bland godt. 

Kok i 1-2 min, eller til det begynner å tykne. 

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris i skåler. 

Legg vegetardeig over. 

Legg pak choi-salat på siden. 

Topp med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image