Rask calabresepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask calabresepasta

Rask calabresepasta

med stekt kjøttdeig og valnøtter

I dag kan vi friste med en rask, enkel og smakfull pasta med calabresesaus, stekt kjøttdeig, cherrytomater og ruccolasalat. Vi steker kjøttdeig og cherrytomater, før vi blander inn calabresepesto, matfløte, revet ost og pasta. Alt toppes med ruccola og valnøtter.

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Egg
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

60 g

Calabresepesto

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

20 g

Ruccola

10 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

1 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

½ pose

Basilikum

250 g

Kjøttdeig av storfe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1021 kcal
Energi (kj)4273 kj
Fett43.6 g
Mettet fett21.4 g
Karbohydrater105.18 g
Sukker21.3 g
Protein49.91 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok rigatoni i 11-12 min, eller til ’al dente’. Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] og hell av resten. Drypp en skvett olivenolje over pastaen om ønskelig, slik at den ikke klistrer seg sammen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Forbered råvarer
2

Finhakk basilikum [½ pose, 2P]. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk valnøtter [½ pakke, 2P]. Skyll og tørk ruccola [½ pakke, 2P].

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 1-2 min. Tilsett hvitløk og cherrytomater og stek i ytterligere 1-2 min. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Lag saus
4

Senk til middels varme og tilsett calabresepesto og matfløte [½ pakke, 2P]. Rør godt. La småkoke i 1-2 min, eller til tyknet.

Bland sammen
5

Tilsett pastavann [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost og basilikum [½ pakke, 2P]. Rør godt og tilsett pasta. Krydre med en klype salt og pepper.

Servér
6

Anrett pasta i dype tallerkener. Strø over valnøtter og ruccola.