topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask meksikansk ørrettaco

Rask meksikansk ørrettaco

med epleslaw og cajundressing

Slå to fluer i en smekk, og kombiner ukens tacomiddag med ukens fiskemiddag! Vi fyller lune tortillabrød med pannestekt ørret, en frisk epleslaw med rødkål, gulrot og lime og topper det hele med en cajunkrydret rømmedressing. Et deilig måltid som står klart på under 15 minutter!

Tags:
Superrask
Rask
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Egg
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

1 stk

Lime

1 stk

Eple

75 g

Rødkål

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier722 kcal
Energi (kj)3021 kj
Fett27 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater80.6 g
Sukker18.4 g
Protein36 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek fisk
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir, og krydre med Mamas Favoritt og en klype salt.

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-4 min, til gyllen og gjennomstekt. 

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Bland slaw
2

I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i 1/2 cm tynne staver.

Skjær lime i båter.

Bland gulrot, eple, rødkål, salt [1/2 ts | 1 ts], en skvett limesaft og en klype pepper i en stor skål.

Bland dressing
3

Bland rømme, Ay Cajun-ba, salt [1/4 ts | 1/2 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fjern skinn fra fisk med en gaffel og del i store biter.

Fordel slaw i tortillabrød, og topp med fisk og cajundressing.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image