Slå to fluer i en smekk, og kombiner ukens tacomiddag med ukens fiskemiddag! Vi fyller lune tortillabrød med pannestekt ørret, en frisk epleslaw med rødkål, gulrot og lime og topper det hele med en cajunkrydret rømmedressing. Et deilig måltid som står klart på under 15 minutter!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Ørret
(Inneholder Fisk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
1 stk
Lime
1 stk
Eple
75 g
Rødkål
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Gulrot, Julienne
½ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ss
Vann (steg 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tørk fisk med kjøkkenpapir, og krydre med Mamas Favoritt og en klype salt.
Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-4 min, til gyllen og gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt i midten.
I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i 1/2 cm tynne staver.
Skjær lime i båter.
Bland gulrot, eple, rødkål, salt [1/2 ts | 1 ts], en skvett limesaft og en klype pepper i en stor skål.
Bland rømme, Ay Cajun-ba, salt [1/4 ts | 1/2 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fjern skinn fra fisk med en gaffel og del i store biter.
Fordel slaw i tortillabrød, og topp med fisk og cajundressing.