Rask udonnudler og karamellisert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask udonnudler og karamellisert kjøttdeig

Rask udonnudler og karamellisert kjøttdeig

med fersk agurk- og myntesalat

La deg inspirere av det asiatiske kjøkkenet med denne umamifylte retten som står klar på middagsbordet på kun 15 minutter! Udonnudler kokes til perfeksjon, og toppes med ingefærkrydret svinekjøttdeig karamellisert med soyasaus, ingefærpasta og søt chilisaus. Vi blander også en herlig sidesalat med agurk, gulrot, og lime som friskes opp av fersk mynte- og koriander.

Tags:
Superrask
Allergener:
Sennep
Egg
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Svinekjøttdeig

10 g

Ingefærpasta

½ stk

Sitrongress

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

80 g

Søt chilisaus

50 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 g

Chiliflak

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Gulrot, Julienne

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Lime

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Spart nudelvann

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier884 kcal
Energi (kj)3698 kj
Fett41.9 g
Mettet fett12.4 g
Karbohydrater93.9 g
Sukker30.2 g
Protein33 g
Natrium225 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp, og hell av resten.

Skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered kjøttdeig og salat
2

I mellomtiden, riv sitrongress fint.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig med Ginger Ninja i 4-5 min, eller til brunet.

Grovhakk agurk.

Riv mynte- og korianderblad grovt.

Halver lime.

Bland agurk, gulrot, urter, salt, olivenolje og en skvett limesaft i en stor skål. Sett til side.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Tilsett saus
3

Tilsett chiliflak, sitrongress og ingefærpasta i stekepannen med kjøttdeig.

Stek i 30 sek, eller til velduftende.

Senk til middels varme.

Tilsett soyasaus, søt chilisaus og nudelvann, og rør godt.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett nudler, kjøttdeig og salat i dype tallerkener.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image