Rask vietnamesisk-glasert ørret
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask vietnamesisk-glasert ørret

Rask vietnamesisk-glasert ørret

med pak choi-salat og srirachamajones

Kveldens fiskerett er inspirert av det vietnamesiske kjøkkenet. Vi krydrer ørretfiletene med vår egen krydderblanding, Ginger Ninja, og glaserer fisken i soyasaus og søt chilisaus. Retten serveres med luftig ris, syrlig syltet gulrot og srirachamajones for et ekstra kick!

Allergener:
Sennep
Egg
Fisk
Hvete
Soya
Gluten
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Mynte & koriander

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

150 g

Langkornet hvit ris

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Pak choi

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Gulrot

40 g

Søt chilisaus

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til grønnsaker

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier777 kcal
Energi (kj)3249 kj
Fett33.3 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater86 g
Sukker18.3 g
Protein32 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Sylt gulrot
2

Skrell gulrot i bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Bland hvitvinseddik, sukker, vann og salt i en liten skål.

Bland inn gulrot og sett skålen til side.

Stek fisk
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir, og krydre med salt og Ginger Ninja (ikke på skinnsiden).

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-5 min. Snu og stek videre i 2-3 min, eller til gylne og gjennomstekte.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt.

Glaser fisk
4

I mellomtiden, grovhakk pak choi, mynte og koriander.

Bland soyasaus, søt chilisaus og vann i en liten skål.

Senk til lav varme, og tilsett soyaglaze når fisken er gjennomstekt. Vend fisken i glaze.

Bland salat
5

Hell av væske fra gulrot og bland med pak choi, salt, mynte og koriander rett før servering.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Server
6

Anrett fisk, saus, salat og ris på tallerkener.

Server med en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image