Rask vietnamesisk-glasert ørret
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask vietnamesisk-glasert ørret

Rask vietnamesisk-glasert ørret

med pak choi-salat og srirachamajones

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Kveldens fiskerett er inspirert av det vietnamesiske kjøkkenet. Vi krydrer ørretfiletene med vår egen krydderblanding, Ginger Ninja, og glaserer fisken i soyasaus og søt chilisaus. Retten serveres med luftig ris, syrlig syltet gulrot og srirachamajones for et ekstra kick!

Tags:
Rask
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Sterk
Hvetefri
Allergener:
Fisk
Sennep
Egg
Hvete
Soya
Gluten
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

150 g

Langkornet hvit ris

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Vann* (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier780 kcal
Energi (kj)3264 kj
Fett34.9 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater82.8 g
Sukker18.9 g
Protein32.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann [3 dl | 5,5 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Sylt gulrot
2

Skrell gulrot i bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Bland hvitvinseddik, sukker [1/2 ts | 1 ts], vann [1 ss | 2 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en liten skål.

Bland inn gulrot og sett skålen til side.

Stek fisk
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir, og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og Ginger Ninja (ikke på skinnsiden).

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-5 min. Snu og stek videre i 2-3 min, eller til gylne og gjennomstekte.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt.

Glaser fisk
4

I mellomtiden, grovhakk pak choi, mynte og koriander.

Bland soyasaus, søt chilisaus og vann [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Senk til lav varme, og tilsett soyaglaze når fisken er gjennomstekt. Vend fisken i glaze.

Bland salat
5

Hell av væske fra gulrot og bland med pak choi, salt [1/4 ts | 1/2 ts], mynte og koriander rett før servering.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål. 

Server
6

Anrett fisk, saus, salat og ris på tallerkener.

Server med en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image