Raske vegetariske 'dan dan'-nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Raske vegetariske 'dan dan'-nudler

Raske vegetariske 'dan dan'-nudler

med chili- og hvitløksolje og salte peanøtter

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Dan dan nudler stammer fra den kinesiske provinsen Sichuan og består av nudler servert i en krydret saus eller buljong. I kveld smaker vi til buljongen vår med soyasaus, tahini, ingefærkrydder og miso. Vi serverer nudler og stekt pak choi i den fantastiske buljongen, og topper med hoisin-stekt grønnsaksfars, chili-hvitløksolje, fersk koriander og crunchy peanøtter.

Tags:
Rask
Melkefri
Vegetar
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sennep
Egg
Sesam
Hvete
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

½ g

Chiliflak

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

30 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

25 g

Tahini

(Inneholder Sesam)

40 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 pose

Koriander

1 stk

Gulrot

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

3 dl

Vann (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier869 kcal
Energi (kj)3635 kj
Fett35.3 g
Mettet fett5.1 g
Karbohydrater78.3 g
Sukker12.2 g
Protein36.6 g
Natrium226 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek vegetardeig
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, gulrot, hoisinsaus og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i 4-5 min, eller til klissete og lett brunet. Overfør til en skål og sett til side.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.  

Kok nudler
2

I mellomtiden, legg nudler i det kokende vannet, og kok i 4-6 min, eller til myke.

Skyll nudler under kaldt vann.

Forbered råvarer
3

Press eller riv hvitløk fint.

Bland hvitløk, chiliflak [1/2 pose, 2P] og olivenolje [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Grovhakk pak choi.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek pak choi
4

Varm opp stekepannen på middels høy varme. Tilsett olivenolje [1/2 ss | 1 ss].

Stek pak choi og Ginger Ninja i 1 min, eller til velduftende.

Lag saus
5

Tilsett soyasaus, tahini og misopasta. Rør godt.

Tilsett vann [3 dl | 6 dl]. La putre i 2-3 min, eller til servering.

Bland inn nudler rett før servering.

Server
6

Anrett nudler og kraft i skåler. 

Legg vegetardeig over nudlene. 

Drypp over hvitløk- og chiliolje.

Plukk korianderblad. 

Dryss korianderblad og peanøtter over hele retten.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image