Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
1 stk
Rødløk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
150 g
Reker
(Inneholder Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde Melk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)
2 ss
Hvetemel (steg 3)
Finhakk tomat og rødløk. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Grovhakk reker.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten bolle. Bland tomat, halvdelen av koriander og en stor skvett limesaft i en annen bolle.
Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex krydder og rødløk i en dyp tallerken. Vend reker i blandingen inntil helt dekket av panering.
Varm opp en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek reker og rødløk i 3 min eller til gjennomstekt. VIKTIG: Rekene er ferdig når kjøttet er hvitt og matt.
Bland salat mix, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor bolle. Varm tortillabræd i 10 sek i en mikrobølgeovn eller på en tørr panne.
Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med coleslaw, reker og tomatsalsa. Topp med jalapeño og resterende koriander.