Rustikk grønnsaks- og cannellinibønnesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rustikk grønnsaks- og cannellinibønnesuppe

Rustikk grønnsaks- og cannellinibønnesuppe

med karamellisert løk og goudatoast

På kalde kvelder er det deilig å samles rundt middagsbordet og nyte en varmende suppe. Denne rustikke versjonen er fylt med gulrot, pastinakk og cannellinibønner, og serveres med karamellisert løk og ostesmørbrød med gouda.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Hvete
Soya
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Gulrot

1 stk

Pastinakk

1 pakke

Cannellinibønner

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 pose

Timian

100 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 pose

Gressløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til karamellisert løk

1 ss

Olje til steking

2 ss

Vann til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

6 dl

Vann til suppe

½ ts

Salt til suppe

1 ss

Smør til brød

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier767 kcal
Energi (kj)3209 kj
Fett34.2 g
Mettet fett15.7 g
Karbohydrater78.3 g
Sukker14.7 g
Protein29.8 g
Natrium1127 mg

Framgangsmåte

Stek løk
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær rødløk i tynne skiver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels varme.

Stek rødløk i 6-8 min, til myknet.

Stek grønnsaker
2

I mellomtiden, skrell og riv gulrot grovt.

Hell væske av cannellinibønner.

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels høy varme. Stek gulrot og pastinakk i 2-3 min, eller til de mykner.

Tilsett balsamico, vann, sukker og salt i stekepannen med løk. Stek videre i 3-5 min, eller til karamellisert.

Lag suppe
3

Tilsett vann, cannellinibønner, grønnsaksbuljong, soyasaus, timiankvist, salt og en klype pepper i kjelen.

Kok opp og la småkoke på middels varme i 3-4 min, eller til grønnsakene er myke. Ta kjelen av varmen og kast timiankvisten.

Kjør suppen i en blender eller med stavmikser til du oppnår en glatt konsistens.

TIPS: Mos suppen til en rustikk konsistens med en potetmoser hvis du ikke har blender eller stavmikser.

Forbered brød
4

I mellomtiden, grovhakk gressløk.

Skjær baguette i tynne skiver og smør med et tynt lag smør.

Topp brødskiver med gouda og halvparten av gressløken.

Ovnsbak brød
5

Legg brød på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 6-8 min, eller til sprø.

Server
6

Anrett suppe i skåler.

Topp med resterende gressløk og karamellisert løk.

Server med goudatoast.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image