topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig epleburger

Saftig epleburger

med pommes frites og BBQ-saus

Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige epleburger og la den smakfulle sødmen av eple kombinert med en kremet kål bane vei for salte pommes frites. Smakene samles i det lune briochebrødet, og alt toppes med en smakfull BBQ-saus.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Melk
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Eple

15 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Gulrot

37.5 g

Rødkål

30 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1056 kcal
Energi (kj)4416 kj
Fett51.45 g
Mettet fett12.7 g
Karbohydrater108.5 g
Sukker35 g
Protein39.64 g
Natrium50 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 220°C/240°C (varmluft). Skjær poteter i 1 cm staver. Fordel på et stekebrett [2 stk, 2P] med bakepapir. Drypp over olivenolje [1 ss | 2 ss] og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min. TIPS: Vend potetene halvveis i steketiden.

Lag gulrot- og epleslaw
2

Riv gulrot (uskrellet) og eple. Bland gulrot, halvparten av eple, rødkål [½ pakke, 2P], majones og en klype salt i en skål. Sett til side.

Form burgere
3

Bland kjøttdeig, resterende eple og panko [½ pakke, 2P] i en skål. Krydre med salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper og bland godt. Form til burgere (1 stk. per pers). TIPS: Lag burgerne litt flate og en smule større i diameter enn burgerbrødene - de trekker seg sammen ved steking.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. TIPS: Ikke snu burgerne før de har fått stekeskorpe, ellers kan de sette seg fast i pannen. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Varm briochebrød
5

Del briochebrød i to, legg på en rist og varm i ovnen i 2-3 min

Server
6

Bygg burger med kjøtt og gulrot- og epleslaw. Server resterende slaw på siden og topp med litt BBQ-saus.