I dag skal vi lage en nydelig sandwich med ovnsbakt paprika, en smakfull kikertblanding med karri, yoghurt, aprikoschutney og sprø ruccola. Vi serverer sandwichene med ovnsbakte potetbåter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Kikerter
37.5 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
20 g
Ruccola
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
4 g
Curry-On
500 g
Poteter
1 stk
Paprika
½ stk
Lime
25 g
Aprikoschutney
(Inneholder Sennep)
½ ts
Salt (steg 3)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.
Fordel poteter på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt.
Stek i 25-30 min, eller til gylne.
Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter og legg i en skål.
Drypp en skvett olivenolje over paprika, krydre med en klype salt og pepper og bland godt.
Fordel paprika på den andre siden av stekebrettet. Stek i 15-20 min, eller til mør. Sett til side i en skål.
TIPS: Bruk 2 stekebrett for 4P.
Hell av væsken skyll kikerter.
Legg kikerter i en skål og mos med en potetmoser eller gaffel.
Skjær lime [½ stk, 2P] i båter.
Tilsett yoghurt [½ pakke, 2P], Curry-on, majones, en stor skvett limesaft, aprikoschutney [½ pakke, 2P], salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper til skålen med kikerter. Bland godt.
Legg baguette på en rist og varm i ovnen i 7-8 min, eller til gjennomvarm og sprø.
Skyll ruccola [½ pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.
Bland ruccola, olivenolje [½ ss | 1 ss] og en klype salt i en skål.
Legg paprika på baguette. Topp med kikertefyll og ruccola.
Anrett baguette på tallerkener og server potetbåter og eventuell resterende kikertefyll på siden.