Sandwich med karrikrydrede kikerter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich med karrikrydrede kikerter

Sandwich med karrikrydrede kikerter

med potetbåter og ovnsbakt paprika

I dag skal vi lage en nydelig sandwich med ovnsbakt paprika, en smakfull kikertblanding med karri, yoghurt, aprikoschutney og sprø ruccola. Vi serverer sandwichene med ovnsbakte potetbåter.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Kikerter

37.5 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Ruccola

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

4 g

Curry-On

500 g

Poteter

1 stk

Paprika

½ stk

Lime

25 g

Aprikoschutney

(Inneholder Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier919 kcal
Energi (kj)3847 kj
Fett31.6 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater133.7 g
Sukker19.9 g
Protein23.6 g
Natrium161 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Stek potetbåter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.

Fordel poteter på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt.

Stek i 25-30 min, eller til gylne. 

Stek paprika
2

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter og legg i en skål.

Drypp en skvett olivenolje over paprika, krydre med en klype salt og pepper og bland godt.

Fordel paprika på den andre siden av stekebrettet. Stek i 15-20 min, eller til mør. Sett til side i en skål.

TIPS: Bruk 2 stekebrett for 4P.

Lag kikertefyll
3

Hell av væsken skyll kikerter.

Legg kikerter i en skål og mos med en potetmoser eller gaffel.

Skjær lime [½ stk, 2P] i båter.

Tilsett yoghurt [½ pakke, 2P], Curry-on, majones, en stor skvett limesaft, aprikoschutney [½ pakke, 2P], salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper til skålen med kikerter. Bland godt.

Stek baguette
4

Legg baguette på en rist og varm i ovnen i 7-8 min, eller til gjennomvarm og sprø.

Lag salat
5

Skyll ruccola [½ pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann. 

Bland ruccola, olivenolje [½ ss | 1 ss] og en klype salt i en skål.

Server
6

Legg paprika på baguette. Topp med kikertefyll og ruccola.

Anrett baguette på tallerkener og server potetbåter og eventuell resterende kikertefyll på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image